Epoxy giethars

Epoxy giethars om zelf aan de slag te gaan. Creëer je eigen resin art schilderij of Gebruik epoxyhars in combinatie met andere materialen om lampen, sieraden, unieke meubels, tafels, klokken, onderzetters, borrelplanken, riviertafels en zo veel meer te maken. Pourpoxy staat bekend om zijn extreem heldere epoxy harsen.

De 4 soorten epoxy giethars zijn voor verschillende doeleinden ontwikkeld.

Welke epoxy giethars heb ik nodig?

Hiervan is er sowieso één giethars geschikt voor uw project. Kijk welke epoxyhars het beste bij uw project past op de Handleidingen pagina. Je kunt ook contact opnemen met onze Klantenservice zodat wij u kunnen helpen een geschikte epoxyhars te vinden.

 

Waar kun je epoxy giethars gebruiken?

Epoxy giethars is een universeel begrip door de verschillende soorten kun je het gebruiken voor de meest uiteenlopende projecten. Zo kun je met onze epoxy gietharsen onder andere producten en objecten coaten, lijmen, plamuren en lamineren. Teven kun je met onze resin art epoxyhars kunstwerken maken.

Onze dikke lagen epoxy giethars is met uitstek geschikt voor het vullen van grote gietingen. Mallen waarbij 60kg epoxyhars moet worden gegoten is geen probleem voor deze soort en kunnen in 1 keer gegoten worden. Je kunt de epoxyhars als een gietmassa in de gewenste mal gieten, of onze tafelblad epoxy gebruiken om bijvoorbeeld objecten mee te coaten.

Je kunt allerlei materialen in de giethars verwerken zoals schelpen, glitters, speelgoed, houtsnippers, of bloemen. Alleen oppervlaktes coaten met epoxy? De tafelblad epoxyhars is hiervoor ideaal in gebruik snelle uitharding waardoor je snel door kan. Je kunt ook zelf epoxyproducten maken zoals boomstamtafels, organites, onderzetters, boekenleggers, bijzettafels, bartafels, sleutelhangers en zo veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos vraag onze experts welke epoxy giethars geschikt is voor jouw project.

 

Epoxy giethars online kopen

Koop vandaag nog hoogwaardige epoxy giethars online en ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden. Onze webwinkel biedt een breed assortiment aan epoxyhars producten van topkwaliteit voor al uw projecten. Van tafelbladen tot sieraden en kunstwerken, onze giethars is gemakkelijk te gebruiken en biedt een prachtige glans en duurzaamheid. Met snelle en betrouwbare verzending kunt u binnen de kortste keren aan de slag met uw creatieve avonturen. Laat uw verbeelding de vrije loop en maak iets spectaculairs met onze hoogwaardige epoxyhars. Bestel nu en begin uw creatieve reis!

 

Resin art epoxy

Resin art, ook wel bekend als kunst met giethars, is een creatieve techniek waarbij Giethars wordt gebruikt om prachtige en unieke kunstwerken te maken. Door kleurpigmenten, inkt, glitters en andere materialen toe te voegen aan de hars, ontstaan er levendige patronen en texturen. De hars wordt gegoten op een canvas of ander oppervlak en vervolgens gecontroleerd of op een abstracte wijze gemanipuleerd. Het resultaat is een glanzend en diepte-effect dat de kijker fascineert. Resin art is een spannende manier om expressie en creativiteit te uiten en wordt steeds populairder in de wereld van de moderne kunst.

 

epoxy kleuren mengen

Het mengen van kleuren in epoxyhars biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie. Door verschillende kleurpigmenten te combineren, kun je levendige tinten creëren. Experimenteer met verhoudingen en mengtechnieken om unieke kleureffecten te bereiken. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer prachtige kleurencombinaties in je epoxyprojecten.

 

Epoxy riviertafel

Een epoxy riviertafel is een uniek meubelstuk waarbij epoxyhars wordt gebruikt om een prachtige rivierachtige opening te creëren in het tafelblad. Houten planken worden aan beide zijden van de opening geplaatst, waardoor het lijkt alsof er een stromende rivier door de tafel loopt. De epoxyhars wordt vervolgens gegoten en uitgehard, waardoor een glanzend en duurzaam oppervlak ontstaat. Epoxy- riviertafels combineren de natuurlijke schoonheid van hout met de moderne uitstraling van epoxy, waardoor ze een blikvanger zijn in elk interieur. Het resultaat is een meesterwerk dat functionaliteit en kunst naadloos met elkaar verbindt.

 

Epoxy toepassingen

Het gebruik van Giethars biedt een breed scala aan mogelijkheden en toepassingen. Het is een veelzijdig materiaal dat zowel functioneel als decoratief kan worden gebruikt. Hier zijn enkele van de opwindende mogelijkheden van het gebruik van epoxy:

 1. Epoxy tafels: Creëer adembenemende tafelbladen met een heldere, glanzende afwerking. Voeg kleurpigmenten, houtsnippers of andere materialen toe om unieke ontwerpen te maken.
 2. Kunst en decoratie: Maak prachtige kunstwerken, schilderijen, sculpturen en decoratieve voorwerpen. Epoxyhars biedt een diepte-effect en glans dat je werk tot leven brengt.
 3. Sieraden: Giet epoxy in mallen om kleurrijke en unieke sieraden te maken, zoals hangers, armbanden en oorbellen. Voeg glitters, bloemen of andere decoratieve elementen toe voor een persoonlijk tintje.
 4. Reparaties:Het kan worden gebruikt voor het herstellen van beschadigde oppervlakken, zoals hout, metaal of keramiek. Het biedt een sterke hechting en duurzaamheid.
 5. Doe-het-zelf-projecten: Epoxy is een favoriet materiaal voor doe-het-zelvers. Van het maken van gepersonaliseerde houten planken tot het inbedden van voorwerpen in een epoxylaag, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ongeacht het project dat je voor ogen hebt, giethars biedt een opwindende wereld van creatieve mogelijkheden. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en esthetische eigenschappen is epoxyhars een uitstekende keuze voor zowel professionele ambachtslieden als enthousiaste doe-het-zelvers. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek alle prachtige dingen die je kunt creëren met epoxy.

Epoxy Tafel maken

Het maken van een epoxy tafel is een boeiend project dat zorgvuldige planning en uitvoering vereist. Hier is een beknopt stappenplan om je op weg te helpen:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen en gereedschappen bij de hand hebt, inclusief een houten tafelblad, epoxyhars, pigmenten, schuurpapier, ontvetter, verfkwasten en een brander of bubble pop spray van Pourpoxy voor het verwijderen van luchtbellen.

 2. Voorbereiden van het tafelblad: Schuur het tafelblad grondig en maak het schoon met ontvetter om een glad oppervlak te creëren waarop de epoxy zich goed kan hechten.

 3. Afplakken: Gebruik afplaktape om de randen van het tafelblad af te plakken, zodat de giethars niet over de randen loopt.

 4. Mengen van de epoxy: Volg de instructies van de fabrikant om de epoxyhars en de verharder in de juiste verhouding te mengen. Voeg indien gewenst pigmenten toe om kleureffecten te creëren.

 5. Gieten van de epoxy: Giet de gemengde giethars gelijkmatig over het tafelblad. Gebruik een verfkwast om de epoxy gelijkmatig te verdelen en eventuele luchtbellen te verwijderen.

Bubble pop Spray Pourpoxy

 1. Verwijderen van luchtbellen: Gebruik een brander of de bubble pop spray om voorzichtig over het oppervlak van de epoxy te gaan en eventuele luchtbellen te verwijderen. Doe dit zorgvuldig om te voorkomen dat de epoxy verbrandt.

 2. Uitharden: Laat de epoxyhars uitharden volgens de instructies van de fabrikant. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van het type epoxy dat je gebruikt.

 3. Afwerking: Na het uitharden kun je het tafelblad schuren om eventuele ruwe plekken of oneffenheden te verwijderen. Breng vervolgens een laagje vernis aan om het tafelblad te beschermen en een mooie glans te geven.

Met dit stappenplan kun je een prachtige epoxytafel maken die een echte blikvanger zal zijn in je interieur. Vergeet niet om veiligheidsmaatregelen te treffen, zoals het dragen van handschoenen en een veiligheidsbril, en werk in een goed geventileerde ruimte.