U heeft het recht om uw bestelde producten binnen 30 dagen te retourneren. Wilt u iets retourneren, dan dient u er wel voor te zorgen dat de spullen onbeschadigd bij ons aankomen.

Als de goederen beschadigd zijn of op andere wijze onverkoopbaar zijn geworden, dan behouden wij ons het recht voor om een lager bedrag aan u terug te storten dan het oorspronkelijke aankoopbedrag dit gebeurd zelden. Als verpakkingen geopend zijn waardoor de verzegeling is verbroken kunnen wij deze niet terug nemen.
Zorg voor goede transportverpakking, zodat de kans op beschadiging tijdens het transport zo minimaal mogelijk is.

Wilt u iets retourneren, dan verzoeken wij u via het onderstaand formulier een RMA nummer (Return Merchandise Authorizations) aan te vragen. Dit zorgt ervoor dat jouw retour gemakkelijk door ons kan worden verwerkt. Dit nummer kunt u gewoon op de doos of envelop schrijven. Na ontvangst wordt uw zending gecontroleerd en het bedrag dat geretourneerd moet worden binnen 2 dagen op uw rekening terug gestort.

Heeft u nog vragen over het retourneren van een bestelling, of wilt u een bestelling retourneren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.